сите категории

профил на компанијата

Дома> За нас > профил на компанијата

Тијанџин Сонце Valve Co., Ltd. iсе наоѓа на Донгли област, градот Тијанџин. Спојување на индустријата и трговијата како органска целина, it е приватно претпријатие специјализирано за производство и дистрибуција на вентили со среден, низок притисок, вентил за пеперутка, вентил за проверка, вентил за порт и вентил за глобус и така натаму. Производите го исполнуваат стандардот на развиените земји, исто како ANSI, API, JIS, BS, DIN покрај кинескиот стандард. Дизајнот и развојот на производите ги прифаќа CAD, повеќе од 90% од неговите висококвалитетни производи се извезуваат во земји во Америка, Европа, Австралија и Јужна Азија.    

Управувањето со квалитетот како водич за развој. It воспоставен сигурен систем за управување со квалитет. Сите вентили со врвен квалитет се широко користени во светските индустрии на вода, електрична енергија, металургија, преработка на нафта, хемиска, храна, медицина и архитектура; Нејзините производи се високо ценети од клиентите. Нашите производи за вентили имаат уживаше во одлична заслуга и голема репутација дома и во странство.

Контрола на квалитет: целиот процес на кастинг, машинска, коатинг, склопување, тестирање ISO9001 контрола на системот за управување со квалитет, ригорозно обезбедување на квалитет за воспоставување - Сонце - слика, се изгради - Сонце - бренд.

Дизајн и развој: висококвалитетен дизајнерски тим на компанијата, совршен дизајн и средства за развој, CAD/CAM широко користен за да се осигура дека -Сонце - структурата на производот понапредна, поодлични перформанси, со светот синхронимраз

Производство и тестирање: сите производи се обработуваат со CNC машински алати  прецизни машински алати за да се обезбеди внатрешен квалитет на вентилот. Тестот за изведба на вентилот го усвојува a сет на опрема за тестирање на вентили за да се осигура дека тестот е ефикасен и точен.

Нашиот бизнис концепт е да го следиме корисникот" задоволство, и да им обезбеди на корисникот со нашите квалитетни производи.