сите категории

За нас

Tianjin Sunshine Valve Co., Ltd. се наоѓа во областа Донгли, градот Тијанџин. Спојувајќи ја индустријата и трговијата како органска целина, тоа е приватно претпријатие специјализирано за производство и дистрибуција на вентили со среден, низок притисок, вентил за пеперутка, обратен вентил, вентил за порт и глобус вентил и така натаму. Производите го исполнуваат стандардот на развиените земји, исто како ANSI, API, JIS, BS, DIN покрај кинескиот стандард. Дизајнот и развојот на производите ги прифаќа CAD, повеќе од 90% од неговите висококвалитетни производи се извезуваат во земји во Америка, Европа, Австралија и Јужна Азија.

Управувањето со квалитетот како водич за развој. Воспостави сигурен систем за управување со квалитетот. Сите вентили со врвен квалитет се широко користени во светските индустрии на вода, електрична енергија, металургија, преработка на нафта, хемиска, храна, медицина и архитектура...

Дознај повеќе
Топчести вентили

Топчести вентили

Дознај повеќе

апликации

Tianjin Sunshine Valve Co., Ltd. се наоѓа во областа Донгли, градот Тијанџин. Спојување на индустријата и трговијата како органска целина.